Studentergave – 5 gaver du kan give til studenten

Her finder du 5 gode gaveidéer til studenten, som lige er blevet færdig med sin uddannelse.

Giv en oplevelse i studentergave

Der er mange studerende, som gerne vil ud og opleve verden efter 3 år på gymnasie med alt for mange bøger og afleveringer. Her vælger mange studenter at tage et sabbatår, hvor de rejser verden rundt med kammerater fra studiet. Mange andre vælger dog at læse videre eller får sig et fast arbejde kort tid efter endt uddannelse.

I dag er det faktisk muligt at købe oplevelser i form af gavekort mange steder, som du kan give til studenten i studentergave. Så kan studenten selv planlægge hvornår gavekortet skal bruges, og det giver studenten muligheden for udvide sin horisont med en ny sjov oplevelse. Du kan fx give en gavekort på faldskærmsudspring, vandski, hotelophold i udlandet eller en tur i en sej Lamborghini.

Studentergave med vin

Et par gode flasker vin falder også i de fleste studenters smag. Vin er meget populært for tiden hos studerende, da vin bliver drukket til både gymnasiefest og fest hjemme i privaten. Hvorfor ikke give studenter en gave med vin, så han/hun kan invitere sine gamle studiekammerater over til god mad og vin efter endt uddannelse.

Flytte hjemmefra gaver

Mange studenter vælger at flytte hjemmefra, når de færdige med den gymnasiale uddannelse. Derfor er det altid godt at give en kommende student gaver til den nye bolig/lejlighed, hvis de ikke er flyttet hjemmefra endnu. Giv fx en ny smart kaffemaskine, blender til smoothies, mikroovn eller et komplet køkkensæt med bestik og tallerkner.

Smykker

3 år på gymnasie er en sjov tid men også en hård tid til tider, da der er med mange eksamener. Hvorfor ikke give studenten et smykke i studentergave, som han/ham kan bære mange år frem efter endt uddannelse. Det kan fx være en halskæde med et symbol på held og lykke fremover eller et flot ur, som studenten kan bruge på det videre studie eller i forbindelse med arbejde.

Ny taske til studie og arbejde

Rigtig mange studenter vælger at læse videre på universitetet, når de er færdige med den gymnasiale uddannelse. Der er også mange studenter som tager et sabbatår med arbejde på fuldtid. I begge tilfælde er det rigtig dejligt med en ny smart taske, hvor de er plads til bærbarcomputer, papir og madpakke. Det er en studentergave der falder i god smag hos stort set alle studenter. Tasker til studie og arbejde kan købes i mange butikker i dag og på internettet til ganske fornuftige priser.


Udgivet

i

af

Tags: