Krydstogtrejser med din familie i 2023

Studerende: Inviter din kæreste på tur

Hvis du er studerende, så kender du allerede de stressede perioder af semesteret, og nu hvor vi nærmer os sommeren, så spidser det til med eksamener og læsning. Du har efterhånden affundet dig med det, og du har prøvet det et par gange før – men du skal også huske, at gøre livet værd at leve.

Hvad enten du knokler med eksamener, studiejob, praktik eller bare den obligatoriske læsning, så er der ingen undskyldning for, ikke at tage en lille stund til at slappe af, og fundere over hvorfor du i det hele taget gør det.

Derfor har vi fundet det perfekte tilbud til dig, som ønsker forkælelse i verdensklasse, og score lidt point på kæreste-kontoen.

Marienlyst inviterer på romatisk weekend

Hvis du aldrig har prøvet det, så skylder du dig selv det – og hvis ikke din kæreste har prøvet det, så skylder du din partner det. Marienlyst Strandhotel ligger ud mod Øresund, og er et af Danmarks mest spændende strandhoteller. Her bliver i en del af en helt speciel historie, som strækker sig 100 år tilbage med kongelige stamgæster og uforglemmelige fester.

Hotellet er noget ganske særligt, med sin historie og charme. Det er romantik og afslapning i særklasse, med havet som din udsigt på først række. Udover de fantastiske omgivelser, så byder Marienlyst Strandhotel også på livekoncerter, private fester og meget mere, og hvis du er typen som sætter pris på en god madoplevelse, så er dette stedet for dig.

Det er den perfekte get-away fra den travle hverdag, og selvom du ikke har tid til, at lægge studierne 100% fra dig, så kan du altid snuppe en bog eller to med under armen, og benytte dig af det gratis wi-fi på hotellet. Du skylder det overfor din partner, og ikke mindst dig selv, et romantisk weekendophold på Marienlyst Strandhotel.

Hvis du booker nu, så har du allerede noget at se frem til, udover slutningen på eksamenerne!

Mangler du penge til sommeren?

Som studerende kender vi alle, at pengene ikke helt strækker sig så langt, som vi ellers kunne tænke os. Det er helt normalt, og de fleste supplerer deres SU med et studiejob et par timer om ugen. Nu nærmer sommeren sig, og med sig, bringer den et hav af oplevelser, ture, middage osv., som alt skal nydes mens vi kan.

En gang imellem er der desværre ikke penge nok til,  at betale for den rejse eller weekendtur, som i så ellers gerne ville på. Dette kan du dog gøre noget ved, inden sommeren starter, og sørge for at du får den ferie, du har fortjent.

Dette kan du gøre ved at kontakte SparXpres, som er en del af Spar Nord Bank, og låne pengene til den sommertur, du altid har ønsket dig – eller den romantiske tur til Marienlyst. Hvis du er i tvivl, eller har spørgsmål, så kan du altid ringe til 96161300 og få hjælp til den løsning som passer bedst til dig.

Når du skal vælge hvad du vil, så bare husk på, at mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Hvis du vil læse mere om SparXpres, så kan finde alle deres vilkår og regler på deres hjemmeside, så du stille og roligt kan beslutte dig, hvor du skal tilbringe din sommer i år.


Udgivet

i

af

Tags: