Studierabat hos Horze

Studierabat hos Horze

Hvis du dyrker ridning, så ved du også at det over tid godt kan løbe op, og specielt hvis du er studerende, så kan der godt ske det at pengene ikke altid rækker så godt, men derfor er det godt at du kan opnå studierabat hos Horze.

Uanset hvad der tænder dig ved travsport, så kan du altid bruge lidt rabat, hvor det er muligt at opnå 10% studierabat med et ISIC kort, der som studerende giver dig adgang til en masse rabatter mange steder.

Kender du Horze i forvejen? Hvis ikke, så kan du lige gå ind for at kigge, der er flere fysiske lokationer i landet, men der er også mulighed for handel over nettet, og allerede på forsiden er der klækkelige rabatter at hente.

Få studierabat hos Horze, og få fede produkter til dig og din hest

Når du har fået dit ISIC kort, så kan du logge ind for at hente rabatkoden, så du kan handle med rabat hos Horze, selve kortet koster kun 150 kr., så kortet tjener sig selv hurtigt ind i form af rabatter, og hvis du handler for over 500 kr., så er der gratis levering oveni, og det kan sagtens kombineres med andre rabatkoder.

På den måde kan du fastholde det unikke bånd, der er mellem dig som rytter og din hest, som vel er selve essensen af ridning, nu har du så bare adgang til nogle fantastiske produkter med store rabatter, så du kan drive forholdet til nye højder.


Udgivet

i

af

Tags: