Studierabat hos Unibet

Studierabat på computerudstyr

Som studerende i Danmark har du mulighed for at få SU, statens uddannelsesstøtte, som er en økonomisk uddannelsesstøtte alle kan modtage efter de er fyldt 18 år og er indskrevet på en gymnasial-, erhvervs- eller videregående uddannelse. Men SU’en rækker ikke langt, når man både skal betale husleje til kollegiet, indkøbe dyre lærebøger og ens uundværlige arbejdsredskaber – herunder bærbar- eller stationær computer og relevant software.

Denne artikel tager udgangspunkt i de muligheder som storset alle studerende har i Danmark, nemlig muligheden for at købe computerudstyr med studierabat. Du er ganske givet klar over, at der findes et væld af studierabatter fra diverse butikker og online forretninger til alt fra mad, sport til rejser og computerudstyr.

Et uundværligt arbejdsredskab for langt de fleste studerende er deres arbejdscomputer, enten laptop eller stationær computer. Og eftersom en computer er dyr i anskaffelse, så er det værd at bruge tid på at opsnuse de bedste studierabatter herpå – vi vil i denne artikel forsøge at hjælpe dig på vej.

Find gode studierabatter på computere

Der er findes en del store online, og fysiske butikker, i Danmark som tilbyder studerende studierabat på computere, computerudstyr og software. Mange af disse forretninger tilbyder også rabat på it udstyr til virksomheder og vi vil vise dig en oversigt og de mest fordelagtige, så du har noget at vælge ud fra:

Lenovo

Lenovo yder 20% studierabat på bærbare, stationære computere og tablets til studerende og undervisere på videregående uddannelser. På Google.dk skal du søge på “studierabat lenovo“, så finder du deres særlig side med studierabatter på deres produkter.

Apple.com

Tilbyder nedsatte priser, kaldet “studiepriser”, på udvalgte Mac-modeller. Du skal blot navigere ind på Apple.com og vælge “Store til uddannelse“, så kan du se de aktuelle studietilbud.

Dell

Computerproducenten Dell har et “Dell Advantage” program som studerende på en videregående uddannelse/universitetsniveau kan tilmelde sig og opnå 10% på Dells XPS og Alienware computere, samt hele 20% på Dell tilbehør. Søg på “Dell Advantage” og udfyld de få oplysninger som en registrering kræver, så kan du købe Dell computere med stor rabat.

Microsoft

Software- og computerproducenten Microsoft yder en speciel “Uddannelsesrabat” på 10% til alle studerende på udvalgte produkter. Du skal blot lægge varen i kurven og oplyse dit studiekortnummer.

Hvis du har andre forslag eller kender online- eller fysiske butikker som yder en studierabat på computerudstyr, software eller hardwaretilbehør, så hører vi gerne fra dig og vil opdatere listen tilsvarende.


Udgivet

i

af

Tags: