Top 5 studietips til eksamen

Studierabatter hos ISIC

Er du eller skal du til at være studerende i Danmark eller udlandet? Så kan der være mange fordele i at få et ISIC-kort (international student identity card). Så kan du nemlig få del i en masse lækre rabatter, der gælder i hele verden, og som indbefatter nærmest alt. Du skal blot være studerende på en dansk uddannelsesinstitution eller være på udveksling, hvor du ofte automatisk vil få udleveret et ISIC-kort.

Få dit studiekort og rabatter direkte på mobilen

For at få dit studiekort skal du bare downloade ISIC-appen, og så kan du finde alle rabatter og fordele lokalt i hele verden. Så kan du tjekke dem ud, imens du er på farten eller alligevel sidder og venter. Og nu hvor du er i gang med at downloade apps, kan du også tage et kig på gratis spilleautomater på nett. Der findes nemlig flere underholdende casino bonuser, som du kan spille gratis og imens, du er på farten. Så kan du både spille spil og kigge efter fede studierabatter.

Hvad er et ISIC-studiekort?

ISIC er det eneste internationale studiekort, som gør det muligt at blive anerkendt som studerende i hele verden. Hvis du har et sådant kort, er du sikker på, at du i hele verden kan blive set som studerende. Det er ikke kun smart med deres mange rabatter, men også når du skal tage offentlig transport eller skal udfylde officielle papirer i forbindelse med en udveksling. De mange rabatter, der specifikt hører med kortet, kan du læse om nedenfor. ISIC har nemlig rabataftaler med en hel masse virksomheder, som så kan give dig en lang række studierabatter.

Fordele og studierabatter i lange baner

Med dit ISIC-studiekort har du adgang til mere end 150.000 studierabatter. Du kan blandt andet få rabatter på shopping, rejser, mad, bolig og teknologi. Hvis du for eksempel gerne vil have rabat på din næste shoppetur, kan du få 10 procents rabat i Gina Tricot og 20 procents rabat hos Profil Optik. Så er shoppeturen reddet.

Du kan endda også få studierabatter på flybilletter med Kilroy og studierabat på hotels.com. Så kan du komme billigere ud at rejse, hvilket er en klar fordel, når du i forvejen lever på SU. Du kan også få studierabatter på oplevelser såsom rabat på Tivoli Friheden-billetter og rabat på windsurfing. Der findes derfor næsten ikke noget, som du ikke kan få rabat på. Så det er bare med at komme i gang.

Sådan får du studierabatterne

Du skal først og fremmest downloade den førnævnte ISIC-app. Det kræver som sagt bare, at du er indskrevet på en dansk uddannelsesinstitution eller skal på udveksling i udlandet. Der er to typer af ISIC-fordele. Der er nemlig både de lokale fordele og online-fordele. Du kan finde dem alle i appen.

Alt, hvad du så skal gøre, er at logge ind med det ISIC-kortnummer, du har fået, og som du finder i øverste højre hjørne. Når du er logget ind, kan du finde rabatkoden eller det unikke rabatlink under hver enkelt fordel. Når du skal bruge rabatten, kopierer du blot koden og sætter den ind i rabatkodefeltet for at gennemføre købet. Nemmere bliver det ikke.


Udgivet

i

af

Tags: