Studierabatter i Århus: Aktiviteter til bedre priser

Mangler du ideer til, hvad du skal bruge din fritid på, hvor det ikke koster det hvide ud af øjnene? Her giver vi dig et overblik over aktiviteter med studierabatter i Århus, så du kan få adspredelse i din hverdag og weekend til overkommelige priser. Aktiviteterne er meget forskellige, og der vil derfor være noget for enhver smag. Tag et kig og tag af sted med god samvittighed!

15% studierabat hos Yogaskolen i Århus

Hvis du trænger til at sætte dine tanker på pause, så er det oplagt valg at gøre brug af de 15% studierabat hos Yogaskolen i Århus. Det gælder ikke kun få hold, du kan gøre brug af rabatkoden på alle deres yogahold blot ved at vise dit studiekort. Er du ikke helt sikker på, at det er noget for dig? Så kan du gøre brug af deres gratis prøvetime, og derefter kan du lettere vurdere, om du i fremtiden vil begynde at dyrke yoga hos dem og benytte deres studierabat.

I en stresset hverdag kan du for eksempel dyrke Yogaskolens grundkursus i yoga, afspænding og mindfulness. På den måde kan du få afkoblet, når du føler, at du har meget at se til og tænke på. I undervisningen får du mulighed for at komme i ét med din krop og vejrtrækning, og det bliver dermed det eneste, der har din opmærksomhed – ikke studiebøgerne, eksamener og studiejob. Giv dig selv en pause fra tankemyldret og hop med på et hold hos Yogaskolen til studievenlige priser!

 

50% studierabat hos Den Gamle By

Måske har du besøgt Den Gamle By mange gange, eller også har du aldrig været der – uanset hvad, stedet kan noget! Hvis du har været der et utal af gange, så er det alligevel oplagt at tage af sted, da Den Gamle By ofte har nye arrangementer på programmet, som du kan få en hyggelig lørdag, søndag eller anden fridag ud af. Det gør bestemt heller ikke noget, at du kan komme ind med 50% studierabat, og derefter kan du tage en gåtur i dit eget tempo og nyde stemningen.

Især i julen kan du se frem til nogle hyggelige arrangementer hos Den Gamle By, hvor du kan få et indblik i, hvordan julen blev fejret i de gode gamle dage. Så hvis du går og mangler lidt julestemning, så ved du nu, hvor du skal tage hen for at komme i stemning til juleflet og æbleskiver.

 

50 kr. for entrebillet til Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum i Århus er spækket med udstillinger af national betydning, så hvis du ønsker at dykke ned i din danske kulturforståelse, så er det helt oplagt for dig at aflægge et visit her for små 50 kr. for studerende. Museet er særlig relevant for dig, der interesseret sig for naturen i Danmark, da udstillingerne rummer mange forskellige dyrearter fra den danske natur – både de velkendte og unikke.

Naturhistorisk Museum er også en sikker vinder for dig, der gerne vil gå i dybden med forskning af den danske natur, da de hos museet koncentrerer sig om insekter, ferskvandsøkologi, jordbundsbiologi og meget andet. Du kan derfor besøge museet, uanset hvor meget du interesserer for naturen.

 

2 for 1 kaffes pris i Nordisk Film Biografer

Det kan være en dyr affære at tage i biografen, hvis du også gerne vil have drikkelse, slik eller popcorn med til filmen. Hos Nordisk Film Biografer i Århus har de gjort det lidt mere overskueligt for dig som studerende, så du kan tage i biografen med god samvittighed.

Du kan nemlig købe to kopper kaffe for en kop kaffes pris. Det kan lyde som en lille besparelse, men kaffe er altid dyrt, når du bestiller den i byen, og dermed er det en besparelse, der er værd at tage højde for. Så tag din veninde, ven, mor eller kæreste med under armen, og så kan I begge få mulighed for at nyde en kop kaffe under filmen til næsten ingen penge.

 

20% studierabat hos Tapashi

De fleste fornemmer, hvordan deres mund løber i vand, når de tænker på sushi, men det er en sjælden fornøjelse som studerende. Hos Tapashi kan det dog sagtens blive en realitet, da du kan få hele 20% i studierabat på sushi, som du køber som take away. Det er derfor en god mulighed for at hygge om dig selv og dine nærmeste, uden at det gør alt for ondt i pengepungen.

Det her er en af de studierabatter i Århus, som kan få de fleste til at løfte hænderne op over hovedet, da sushi kan virke en smule eksklusivt for studerende. Der er derfor ingen grund til, at du ikke skulle gøre brug af så godt et tilbud!

 

Opgrader din mellem menu til stor menu hos Sunset Boulevard

Nu hvor vi allerede er ved det kulinariske, så skal du også lige gøres opmærksom på, at du kan opgradere din mellem menu til en stor menu hos Sunset Boulevard blot ved at vise dit studiekort og uden at lægge ekstra kontanter. Sunset Boulevard er i en lidt anden boldgade end sushi, men der er ingen, der siger, at du kun skal være til det ene eller det andet.

Så næste gang du har en langsom søndag, så husk på, at du kan gøre den endnu mere afslappet med en overdådig burger og sprøde pomfritter fra Sunset Boulevard – og du kan være sikker på at blive mæt, uden at du skal betale ekstra for det.

 

60 kr. for en billet i Århus Teater

Dem, der i forvejen ved, at de elsker at tage i teatret, ved formentlig allerede, at de kan købe billetter hos Århus Teater til kun 60 kr. som studerende. Men er du endnu ikke helt med på bølgen i forhold til teater, så ville det være en fantastisk ide at prøve oplevelsen af med en billet til kun 60 kr.

Du kan enten gøre det alene, eller du kan tage en af dine nærmeste eller bekendte med. Så kan I altid vende og dreje forestillingen sammen bagefter og måske planlægge jeres næste besøg.


Udgivet

i

af

Tags: