Studierabatter i Odense: Her kan du spise til gode priser

Det kan være en dyr fornøjelse at tage ud at spise som studerende, og derfor har vi samlet nogle studierabatter i Odense, så du kan tage af sted med bedre samvittighed. Jovist, det bliver ikke gratis, men du kan med fordel gå efter bestemte restauranter, hvor du på forhånd ved, at du kan få maden billigere som studerende. Hvis det så kun er 10% rabat, du kan skrabe til dig, så er det stadig jagten værd!

15% studierabat hos Bar Tapas

Tapas går du aldrig galt i byen med, da der altid vil være noget for enhver smag. Derfor er det en super god ide at tage på Bar Tapas, hvor du kan nyde deres running tapas med 15% studierabat. Du kender sikkert allerede konceptet fra sushi, men Bar Tapas har været så smarte at implementere konceptet med tapas i stedet for.

Du kan derfor bare sætte dig til bords, og så vil maden rulle forbi dig på et bånd, og du kan så tage for dig af varerne. Du skal derfor ikke bruge tid på at bryde hovedet med, hvad du mon skal vælge på menukortet – hele menuen bliver nemlig serveret! Det er forskelligt fra dag til dag, hvad der bliver serveret, så du skal ikke forvente samme retter, hvis du kommer mere end en gang.

Du kan tage lige så meget du vil inden for et vis tidsrum, så du skal ikke være bange for at gå sulten hjem. Der kommer nemlig både forretter, hovedretter og desserter! På den måde går du ikke glip af noget, og det er en lækker løsning til en treretters menu.

 

10% studierabat hos Bull

Er du i humør til en snasket burger med det hele? Så kan du få 10% studierabat hos Bull i Odense. Når du spiser ude, så behøver det ikke altid at være fint, nogle gange har du måske bare brug for noget hurtigt og lækkert – og her kan Bull være en rigtig god mulighed! Om det så er fordi, at du har tømmermænd efter fredagens strabadser eller bare gerne vil forkæle dig selv, så er det altid en god mulighed at spare 10% på burgeren eller burgermenuen.

Bull har også lidt af hvert på menukortet, så vil snildt kunne finde noget, der falder i din smag. Menuerne varierer også i størrelse, så du kan også nemt tilpasse købet efter det, du har behov for. Har du allerede sodavand hjemme i køleskabet? Så pyt med den, det behøver du selvfølgelig ikke at købe med.

Hvis du er helt fortvivlet over hvilken burger, du skal vælge, så har Bull også gjort det let for dig, da de har listet deres bedst solgte burgere. Flertallet har vel oftest ret, så du kan trygt bestille en B-Bacon Cheese, B-Monster eller B-Xggs. De skuffer sjældent.

 

20% studierabat på Umashis take away

Der er sjældent noget, der slår sushi. For mange studerende er sushi ikke noget, der tit bliver skrevet på madplanen, men hvis du bestiller Umashis take away, så er det måske ikke så fjern en ide alligevel. Du kan nemlig få hele 20% studierabat på deres take away, derfor er deres menuer pludselig ikke så uoverskuelige for kontoen.

Deres menukort har lidt af hvert at byde på, hvor du både kan finde store og små menuer med forskellige stykker sushi, syltet ingefær, wasabi, soya og alt, hvad der ellers hører til en god oplevelse med sushi. Desuden er deres kvalitet ikke til at tage fejl af, så hvis du ikke har prøvet sushi før, så kan det være en oplagt restaurant at prøve kræfter med. Hvis du ikke kan lide deres sushi, så er det muligvis fordi, at du slet ikke er til sushi generelt.

Hvis du skal holde en middag for din familie eller venner, så er det bestemt en rigtig god mulighed, at du benytter din studierabat hos Umashi. Du kan få store menuer til mange mennesker, og det er helt sikkert en middag, som de vil blive begejstret for – og så helt uden, at du selv behøver at løfte en finger.

 

20% studierabat hos Marcellos

Et cafebesøg kan lyde som en kedelig ide, for det gør de fleste så tit. Men det er absolut en grund til, at det er så populært at tage ud at spise på en cafe. Der er altid noget på menukort, som alle vil kunne lide. Det er ikke en undtagelse hos Marcellos, da menukortet har alle de gode retter med, og du kan bestille dem alle med 20% studierabat som studerende! Marcellos har ofte rigtig mange gæster, og det er et rigtig godt tegn på, at cafeen kan et eller andet med mad.

På en cafe kan du, som nævnt, altid få en ret, som du kan lide. Om det så er den typiske cafeburger, nachos, en salat eller en sandwich, så fås det hele selvfølgelig også hos Marcellos i Odense. Så hvis du har en veninde eller et familiemedlem, som du ikke har set længe, så kan du med fordel tage ham eller hende med på Marcellos, hvor I kan få jer et billigt måltid.

Stemningen er altid lige i skabet, og Marcellos danner de perfekte rammer for en god oplevelse med mad og hyggelig snak, som ikke behøver at blive forjaget. Tag jer endelig god tid, og bestil lige præcis dét, I fæler for den pågældende dag.

 

10% studierabat hos Froggys Cafe

Her er endnu en cafe i hjertet af Odense, som tilbyder 10% studierabat. Froggys Cafe har eksisteret hele 20 år, og stedet er derfor et sikkert et valg – noget må de trods alt gøre rigtigt, når de har klaret skærene i så lang en periode. På denne cafe kan du selvfølgelig også vælge alt efter, hvad hjertet begærer, da stedet også kan tilbyde en helt klassisk cafemenu.

Især brunchen på Froggys Cafe har opnået stor succes, da cafeen byder på en stor buffet i weekenden, som indebærer alle de traditionelle retter til en brunch. Der er både kage, pandekager, bacon, røræg og meget mere!


Udgivet

i

af

Tags: