Sunset Boulevard: God for sulten, god for klimaet

Er der noget bedre end at sætte tænderne i en original burger bestående af en italiensk-inspireret bolle, saftigt oksekødsbøf og cremet mayo, som alt imens er produceret med omtanke for klimaet? Det er der næppe.Hos Sunset Boulevard tager de deres ansvar seriøst – både når der kommer til dine smagsløg og til klimaet. Hos Sunset Boulevard gør de sig dog ikke bedre, end de er, em de kæmper hver dag for at gøre det hele lidt bedre. Men hvad kan du så se frem til fra Sunset Boulevard take away?

Hereford burgere til dig, der elsker kvalitet

Med en Hereford burger venter der seriøs forkælelse både for dit syn, lugtesans og smagsløg. En sprødbagt bolle, der fint fragmenterer mellem hænderne og knaser ved din første bid. Fornemmelsen af cheddar og bløde løg, der går op i en højere enhed.

Uanset om du er til Hereford Serrano, Hereford Bearnaise, Hereford Cajun eller en sikker vinder i form af en Hereford Classic, så er du garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Valget er svært, men én ting er sikkert: Du bør springe dig ud i det!

Hungrer du efter mere? Læs mere her om de overdådige Hereford burgere.

Kun en smule sulten? Snup en Sunset Club!

Den lille sult skal ikke snydes. Hos Sunset Boulevard finder du et stort udvalg af sandwiches, som byder dig på forskellige smagsvarianter. Gå på opdagelse i nye sammensætninger med en Salmon Wasabi, hvor varmrøget laks kombineres med en wasabi-creme. Det hele når nye højder, når de bløde fornemmelser følges med sprød salat og friske skiver af agurk.

Er du mere til en klassisk sandwich, så frygt ej. En Sunset Club giver dig perfekte bidder af mørt kyllingebryst, sprød bacon og cremet karrydressing. Det hele får et twist med krydret chutney af ananas-chipotle.


Udgivet

i

af

Tags: