Tekstforfatning skaber resultater

Driver du en online forretning, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan trække besøgende til din hjemmeside og sælge dine produkter eller ydelser.

Hvad er tekstforfatning

Tekstforfatning handler grunlæggende om at forfatte tekster. I dag er en stor del af den tekstforfatning, som finder sted udarbejdet til online foretagender.

Du kan hyre en freelance tekstforfatter til mange forskellige typer af tekstopgaver. Det kan eksempelvis være forfatning af:

 • Webtekster
 • SEO tekster
 • Linkbuilding tekster
 • Nyhedsbreve
 • Blogindlæg
 • Pressemeddelelser
 • Produktbeskrivelser
 • Tekster til salgsmateriale

Som du kan se er mulighederne mange. Hver type tekst tjener naturligvis sit formål.

Hvorfor hyre en tekstforfatter

Der er flere forskellige årsager til, at du bør hyre en tekstforfatter til at varetage din produktion af tekst.

Helt grundlæggende så er tekstforfatning en god investering, hvis det bliver gjort ordenligt.

Der er mange forskellige aspekter, som skal tænkes ind, derfor kan tekstforfatning være en tidskrævende proces. Ved at hyre en tekstforfatter har du muligheden for at overlade din tekstproduktion til en professionel, så kan du koncentere dig 100% om din forretning.

Gode tekster sælger

Gode webtekster på din hjemmeside er super vigtig. Det skyldes i høj grad at teksten på din hjemmeside, er en del af det førstehåndsindtryk den besøgende får, når vedkommende kommer ind på din hjemmeside eller webshop.

Er dine webtekster korte, fyldt med stavefejl og i det hele taget jævnt dårlige, så løber den besøgende skrigende bort uden nogensinde at vende tilbage igen.

Teksterne på din hjemmeside skal formå at være en informerende, relationsopbyggende og sælgende på samme tid. Det er bestemt ikke nogen let opgave. Dine tekster skal først og fremmest have en tilpas mængde af præcis information. På den måde minimerer du også antallet af returneringer og utilfredse kunder.

Flere besøgende til din hjemmeside

Tekster til din hjemmeside bør produceres med øje på SEO. SEO er forkortelsen for search engine optimization. På dansk kaldet søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering består af flere forskellige elementer, men grundlæggende kan der siges at være 3 hovedelementer:

 • Teknisk optimering
 • Indholdsoptimering
 • Linkbuilding

Indholdsoptimering går kort fortalt ud på at optimere nuværende tekster, og skrive nye tekster til din hjemmeside, med det formål at skabe bedre placeringer i Googles søgeresultater på specifikke ord.

Ved at rangere godt på vigtige keywords for din branche, har du mulighed for at tiltrække massere af besøgende til din hjemmeside.

Er du indehaver af en konverteringsvenlig hjemmeside, så har du skabt de optimale betingelser for at du kan tjene flere penge.


Udgivet

i

af

Tags: