Tjen penge på internettet

Dette gæsteindlæg er forfattet af Casper Hessellund fra Adwords-specialist.dk.

Har du en hjemmeside, en blog eller er aktiv på de sociale medier Facebook og Instagram? Så har du en unik mulighed for at tjene penge. Der er blevet mere og mere kendt at anvende influencers til markedsføring, og det er din mulighed for at tjene penge online. Du kan lave markedsføring for virksomheder i form af anmeldelser, link til deres hjemmesider eller noget helt tredje. Har du brug for hjælp til at få dette opsat, så kan du besøge min hjemmeside Adwords Specialist og udfylde en kontaktformular på hjemmesiden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Uanset om du er en lille eller stor blog, har en lille eller stor aktivitet på de sociale medier, så er der stadig en mulighed for at tjene penge online. Jeg er en Google Adwords Ekspert, og har stor erfaring indenfor digital markedsføring både på Facebook, Google, Instagram, E-mail marketing og Affiliate marketing. Så om du har brug for hjælp til din digitale markedsførings strategi, så er det bare at besøge min hjemmeside og udfylde en kontaktformular. Det er lige meget om du er en blog, en lille virksomhed eller en stor virksomhed. Jeg har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig mod nye højder og tjene penge online.

Det smarte ved Google Adwords, er f.eks. at du ikke betaler for noget ud at få noget. Det kan godt være den besøgende ikke køber noget, men du får en besøgende som du kan markedsføre dig til efterfølgende via remarketing. Du betaler altså kun hver gang der er nogle der klikker på din annonce, og ikke hver gang der nogle der ser den. Er du ikke allerede i gang med Google Adwords, så går du glip af utrolig mange potentielle kunder og salg. Der er ofte altid stor rift om kunder, og er du ikke her men dine konkurrenter er? Så får dine konkurrenter de kunder du kunne have fået. Har du brug for hjælp, så sidder jeg klar til at hjælpe dig med at tjene flere online.


Udgivet

i

af

Tags: