Træmøbler til hjemmet og haven

Træmøbler er et bæredygtigt valg

Træmøbler kan være et bæredygtigt valg, hvis træet fra møblerne kommer fra et sted, hvor der er bæredygtig skovdrift. Danmark, Europa og Nordamerika har bæredygtig skovdrift, så hvis møblerne er produceret af træ fra disse områder har du taget et godt valg.

Skovdrift er bæredygtig, når der ikke fældes flere træer end der løbende er tilvækst. Er denne forudsætning opfyldt, så er træ et af de mest klimavenlige råstoffer der findes.

Derfor er der al mulig god grund til at vælge træmøbler til haven istedet for havemøbler af plastik.

Fællesskabende havemøbler

Om sommeren er der ikke noget bedre end at sætte i haven og have nogle hyggelige stunder med venner og familie. Der er måske lidt lækkert kød på grillen og solen skinner.

Virksomheden TimberNest har designer og producerer træmøbler, der vil passe perfekt i haven de dejlige sommer aftener. Møblet består nærmest 100% af træ, hvilket gør det til et bæredygtigt valg.

Derudover har TimberNest en fællesskabende dimension. Møblet er designet med øje for det sociale. Formålet er at bryde med tidens digitale trends og skabe en naturlig social platform, hvor relationer kan opstå og styrkes.

På nedenstående billede ses det tydeligt at TimberNest lægger op til dialog og hyggeligt samvær mellem mennesker.  Møblet er designet, så man sidder ansigt til ansigt, og den vippende funktion opfordrer til hygge leg.

TimberNest designer træmøbler

Populære træmøbler til hjemmet

Der fås mange populære træmøbler til hjemmet – uanset om det er til køkkenet, spisestuen, sofastuen eller soveværelset.

Stærkest i min bevidsthed står nogle af de helt store designklassikere, såsom ægget og svanen. Æstetiske klassikere fra Børge Mogensen og Finn Juhl står også tydeligt for mig.

Er man typen der er mere til billigere og funktionelle træmøbler er det nærmere forretninger som Ikea og JYSK, man skal frekventere.

Det er vidt forskelligt, hvad folk kigger efter til hjemmet, derfor er det dejligt, at der findes lækre møbler til enhver smag.


Udgivet

i

af

Tags: