Tre gode råd til en billigere bil som studerende

Er du studerende, og har du en bil? Så ved du sikkert allerede, at det kan være en stor økonomisk udgift. Netop derfor har vi lavet dette indlæg, som indeholder tre gode råd til, hvordan du som studerende kan mindske udgifterne på din bil. Det er nemlig slet ikke så svært, som du måske går og tror, og det kan være meget rart på den lange bane.

Læs med, og spar penge med det samme.

Find en brugt bil, og spar penge

Hvis du ikke har investeret i en bil endnu, men finder det nødvendigt at gøre i nærmeste fremtid, så kan du med fordel benytte dig af følgende råd: Køb bilen brugt, og spar mange penge. Det er nemlig ingen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at købe en brugt bil, nærmest uanset hvilken model der er tale om.

Bare fordi bilen er brugt, behøver det ikke at betyde, at det er en gammel model, som ikke fungerer helt optimalt. Du kan nemlig sagtens finde en brugt bil, som er i nærmest perfekt stand. Gør derfor op med dig selv, hvilken biltype du har brug for, og undersøg, om du ikke kan finde den brugt i nærheden af dig. Der er med garanti mange penge at spare, som du kan bruge på andre ting.

Køb dine reservedele online til gode priser

Hvis du mangler en særlig reservedel til din bil, så kan du med fordel købe den online og derved spare penge. Det kan eksempelvis være, at du mangler et spejl eller et anhængertræk. Uanset hvad så bør du undersøge mulighederne for at købe reservedelen online. De fleste steder er der nemlig mange penge at spare, i forhold til hvis du køber det hos en fysisk bilforhandler.

Som studerende er pengene ofte få, hvorfor det godt kan betale sig at spare, hvor det er muligt. Når du har en bil, skal du også bruge penge på diverse forsikringer og service, så det er altid godt at spare, hvor du kan. Hvis du eksempelvis mangler bildele til VW autodele24.dk  , kan du finde dem til en attraktiv pris ved at klikke på linket.

Gør brug af samkørsel med andre

De fleste studerende, som har en bil, har den, fordi de er nødt til at pendle mellem studie og bolig. Hvis ikke du allerede har gjort det, så bør du stensikkert benytte dig af samkørsel og have andre med i bilen, når du kører til og fra studiet.

Afhængig af afstanden kan du fastsætte en pris, som hver passager skal betale for at køre med dig. Ved at fylde bilen helt op vil du have rig mulighed for at dække alle de udgifter, du har til bilen. Du kan enten vælge selv at arrangere samkørslen, eller du kan benytte dig af GoMore.dk, som er et selskab, der klarer det hele for dig.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvad GoMore.dk er, så kan du med fordel klikke lige her.


Udgivet

i

af

Tags: