lav rente

Udnyt den lave rente

Låneudbyderne konkurrer lige nu med hinanden om at tiltrække dig som kunde. Det kan du udnytte. Ved at vælge en låneudbyder med den laveste rente udnytter du markedet på bedst mulige vis.

Sådan udnytter du den lave rente

Er du på udkig efter billige lån, der er nemt at tage og med en lav rente? Så er det lige nu du skal slå til. Låneudbyderne konkurrerer nemlig med hinanden for at tiltrække flest mulige kunder. Det kan du udnytte ved at vælge den laveste rente på markedet.

Har du allerede et lån hos en bank og synes du det er dyrt? Så kan du indfri din gæld med det samme og skift bank eller tag et lån online hos den låneudbyder der tilbyder dig den laveste rente. På den måde sparer du en masse penge. Det kan muligvis give dig en nem og hurtig gevinst – og det er da fristende.

Hvad skal du gøre?

For mange mennesker er lån noget man optager én gang og så lader man det ligge, men vil du sparer penge, så skal du holde øje med renterne og slå til. Du bliver nødt til at foretage dig noget, hvis du vil have mest muligt ud af din økonomi.

Find ud af hvad du egentlig betaler til din låneudbyder og se om der er billigere muligheder. Tjek derfor renten på dit lån og sammenlign den med andre udbydere på markedet. Ved hjælp af vores søgemaskine, kan du gøre det på under et sekund. Det er nemt og hurtigt. Du skal blot indtaste din alder, det du ønsker at låne og løbetiden, så finder vi de lån der passer bedst til dig og dine ønsker. Du kan herefter vælge de mest populære lån og de lån til den laveste rente. Vil du udnytte lånemarkedet lige nu, skal du vælge de selskaber der udbyder den laveste rente.

Bruger du vores søgemaskine, er du fri for selv at kontakte de forskellige banker og spille deres lån ud mod hinanden, alt det klarer vi for dig. Det er nemt og hurtigt og det sparer dig for en masse slid og tid. Alternativet er selvfølgelig, at du selv kan hive fat i bankerne og forhøre dig, det er helt op til dig selv. Leder du efter et lån som nordmand, skal du ikke være bekymret, da MONEYBANKER også hjælper dig på det marked – se her.

Tips til hvordan du finder det billigste lån

Du skal være opmærksom på, at du nogle steder skal være 25 år for at låne penge. Du skal også kunne dokumentere en fast indtægt, da låneudbyderne gerne vil se om du har mulighed for, at betale dit lån tilbage. Du må heller ikke være registreret i RKI, som er et register for dårlige betalere, det siger sig selv. Det er alt sammen noget du skal være opmærksom på. Har du godt styr på disse krav og opfylder du dem, ja, så er det bare med, at søge markedet igennem for det bedste tilbud.

Hold øje med ÅOP’en, som er de årlige omkostninger i procent. Udover renterne er det altså en god idé også, at holde øje med ÅOP’en. Hvis du ønsker et billigt lån, skal du vælge den låneudbyder med den laveste ÅOP. Det er let at sammenligne selskabernes ÅOP med hinanden, så det er en god idé, at gøre.


Udgivet

i

af

Tags: