Vilkår

1.0 Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår. Ved ændring vil annoncører modtage besked per mail.

1.1 Alle annoncørpriser på hjemmesiden er ekskl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne.

1.2 Fortrydelsesretten frafalder ved oprettelse af en annonce, da der er tale om et digitalt produkt.

1.3 Vi forbeholder os retten til at afvise enhver tilføjelse af studierabat.

1.5 Alle annoncører er forpligtet til at underrette Studiedeals, hvis de foretager nogen ændringer, som har betydning for deres annonce på Studiedeals.dk.

1.6 Ved tilføjelse af en standard annonce bliver annoncøren faktureret et engangsbeløb på 400,- kr. ekskl. moms. Annoncen vil forblive aktiv på Studiedeals.dk uden yderligere fakturering.

1.7 Annoncører som annoncerer på Studiedeals.dks forside bliver faktureret 1100,-kr ekskl moms for et år af gangen. Annoncen forlænges automatisk med et år, når en periode slutter. Forside-annoncører kan altid vælge at opsige deres annonce inden forlængelsen. Dette kræver en skriftlig opsigelse med minimum en måneds varsel inden udløbet af en periode. Vi har ikke mulighed for at refundere annonceomkostningerne efter forlængelsen af annoncen har fundet sted.

1.8 Studiedeals kan ikke holdes ansvarlig for, at annoncører giver den studierabat, som de annoncerer med.

1.9 Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som vi ikke har kontrol over. De sider er ikke dækket af vores vilkår. Hvis du går ind på andre hjemmesider via vores links, bør du være opmærksom på, at deres vilkår kan have anderledes indhold end vores. Vi anbefaler derfor, at du læser vilkårene på hjemmesider du besøger.