Krydstogtrejser med din familie i 2023

Vovse, villa og Volvo

Du føler måske at du er en vaskeægte voksen nu. Du er færdig med at studere (om lidt?), du har en klar idé om hvordan og måske også med hvem, du vil dele resten af dit liv med? Måske har du styr på det hele, måske har du kun styr på halvdelen.

Hvad end det er det ene eller det andet, så er der sikkert også mange ting, som du du/I stadig ikke har styr på eller har skænket en tanke.

 

Hvor skal du bo henne?

Der er mange ting, som man skal tænke over, når man gerne vil slå teltpløkkerne ned igen. En af de største og nok også mest væsentlige er lokationen. Hvor skal du/I bo henne?

Skal I blive boende i nærheden af det, som I allerede bor i, skal I flytte tilbage til jeres barndomsbyer, skal I flytte for et job eller skal I et helt fjerde sted hen?

Der er mange muligheder og mange beslutninger, som skal tages hele tiden i forbindelse med flytning.

Om valget falder på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er der mange muligheder. Der er selvfølgelig alle de klassiske storbyer. Er I ikke interesseret i at bo i en storby, men gerne vil have smuk natur og ønsker I ikke at være for langt væk fra noget, så er Silkeborg en god mulighed. Realmægler Silkeborg har en masse huse til salg, som man kan tage et kig på.

Man skal dog altid huske, at man ikke kan rykke et hus. Lokationen skal derfor passe til ens livsstil. Du kan altid renovere og bygge om senere hen, hvis huset ikke helt er dit drømmehus fra starten af.

 

Hvordan skal du bo?

Start med at skabe dig et overblik over hvordan, at du gerne vil bo.

Det meste er realistisk i længden selvom, at det kan virke meget dyrt og uoverskueligt i starten. Hav lidt tålmodighed og nyd processen.

Søg en masse inspiration alle steder hvor, at du kan. Der er mange valg som skal tages hele tiden. Selv hvis I laver nyt køkken skal I tage stilling til valg af køkkenvaske, blandingsbatterier og hvidevarer hele tiden.

Det vigtigste er, at man huske at have sig selv med i processen, så det bliver et sted hvor, at man føler sig hjemme. Det skal ikke blot være et hus men derimod et hjem.

Er du klar til de tre v’er?

Hvornår man er klar til noget i livet, kan være svært at definere. De fleste ting bliver man aldrig klar til før, at man lige pludselig står i det.

Så hvis du går med en kæmpe drøm om at rive teltpløkkerne op fra dit nuværende hjem, så skal du bare ud og finde det sted hvor, at I kan slå jer ned.

Det kan føles meget voksent at købe hus – og det er det vel i princippet også. Et huskøb er formentligt det dyreste køb, som de fleste af os nogensinde ender med at gøre. Selvfølgelig skal vi undersøge og rådgive os med banken før, at vi skriver under på en aftale.

Vi skal også huske at mærke ordentligt efter i maven, om det føles rigtigt før vi springer ud i eventyret.

Når vi først har været igennem fremvisningerne og møderne med banken, så kan vi ikke blive meget mere klar. Er du igennem de to steps, så er du højst sandsynligt mere end klar til de tre v’er: Vovse, villa og Volvo.


Udgivet

i

af

Tags: